Smartlog v3 » Mortens blog » Velkomstkomité bød på varme slogans
Opret egen blog | Næste blog »

Mortens blog

Fremtiden kommer af sig selv, det gør fremskridtet ikke

Velkomstkomité bød på varme slogans

19. Jun 2007 23:15, moggebikbak

Da dronningen af den danske højrefløj, Dansk Folkepartis Pia K. forleden (d. 23. maj) aflagde vores lille, næsten 100% etnisk danske ø et visit, troppede aktivistnetværket op med nogle varme slogans og en sang eller to.
Parolerne lød bl.a.: "Vi går ind for et multikulterelt samfund med plads selv til intollerante mennesker som jer" og "I har stjålet vores flag".
Efterfølgende deltog vi i det offentlige møde, der var indkaldt til, og her blev der selvfølgelig givet hånd til alle fremmødte (som det jo hører sig blandt danske mænd og kvinder...), men inden vi kunne gå i gang, måtte vi også i storslået musikalsk forening lige synge den herlige danske sang: "Kom maj du søde, milde".
Ja, Dansk Folkeparti har virkelig stjålet den danske identitet - og det i en sådan grad, at man brækker sig over ellers smukke sange og viser - hvis skønhed efter mine koncepter selvfølgelig beror på, at nationalitetsfølelsen baserer sig på en republikansk opfattelsen af det at være borger i et samfund og ikke er et udtryk for en etnisk eller for den sags skyld kulturel eksklussion af visse samfundselementer - som Pia klart i mælet ville ha' sagt det: muslimerne.
Vores offentlige stillingtagen blev noteret i den lokale presse. Såvel Bornholms Tidende, den elektroniske nyhedsportal bornholm.nu som TV2-Bornholm bemærkede vores tilstedeværelse. Se tv-indslaget her

morten riis
morten riis


Kalender

« February 2018 »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 

Arkivet

Tags

Arkiv