Smartlog v3 » Mortens blog » 17. marts i Rønne
Opret egen blog | Næste blog »

Mortens blog

Fremtiden kommer af sig selv, det gør fremskridtet ikke

17. marts i Rønne

8. Mar 2007 15:35, moggebikbak

Regeringen skal ikke spinne sig ud af sin kovending i forhold til den krig, den sammen med Dansk Folkeparti har startet i Irak. 
Mange har (bl.a. Kofi Annan) kaldt den, altså krigen ulovlig. Men det er selvfølgelig ikke alene et juridisk spørgsmål, om det, man har foretaget sig i forhold til Irak, er okay. Havde man kunne etablere et flertal i sikkerhedsrådet, hvilket vi kun var én stemme fra, ville alt så være fryd og gammen - kunne man spørge sig selv. 
For så vidt at lovens bogstav også har et ord, altså at loven repræsenterer noget - i denne sammenhæng nogle relativt dårlige erfaringer med, at lande angriber og bekriger hinanden - ja, så er det i min bog dog okay, at bruge juraen som middel i bekæmpelsen af krigen (og krige), sådan som f.eks. Grundlovskomiteen påpeger Irakkrigens grundlovsstridige karakter.

Hvorom alting er, så skal det i hvert fald markeres, at der nu er gået hele fire år siden, den amerikanske administration fik den sindsyge idé, at starte en krig i Irak, og den danske regering og de rablende fanatikere i Dansk Folkeparti savlende strækte arm i Folketingssalen, og det gør vi skam også her på Bornholm, hvor der d. 17. marts, kl. 12.00 vil være demonstration på Rønne Torv.

For en demonstration nær dig se her

Kommentarer

 1. ron ridenour
  18. Mar 2007 15:21
  1

  Kære Morten,

  Det var godt med demo og din tale ramte godt igennum. Jeg vil sige, dog, at vi vil ikke har en fredsbevægelse eller en demo eller en uafhængig Irak hvis der ikke var en stærk modstandskamp bevægelse i Irak, eller hvor som helst i verden som er angreb af supermagterne og deres små lakajer, som Danmark.
  En anden ting er at Hussein var ikke USAs bedste ven-diktator i Mellemøsten, men det er og har altid været Israel. Saudia Arabia, Pakistan, Egypten--til at navne nogle få diktatoriske stater--var og er mere venlig med USA end Hussein var. De brugte hinanden men Hussein var ikke underlagte USA.

  Jeg håber at en anden gang vi kunne aktionere imod USAs militær træning base her på Bornholm.

  Ron Ridenour

 2. Morten
  18. Mar 2007 19:31
  2

  Jeg glæder mig også til at få en nærmere snak med dig, Ron. Som jeg også har fortalt dig, var mit succeskriterium for demo'en, at den blev til noget, og at der kom nogen.
  Billederne er på vej, imellemtiden er her et, jeg har fået tilsendt...

morten riis
morten riis


Kalender

« May 2018 »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Arkivet

Tags

Arkiv